Grantovi do 50.000 KM za investicije iz dijaspore

Javni poziv

U toku je javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava investitorima iz dijaspore u sklopu aktivnosti USAID Projekta “Jačanje uloge dijaspore u ekonomskom razvoju Bosne i Hercegovine”.

Riječ je o grant programu koji podržava mikro, mala i srednja preduzeća, a koja nisu starija od tri godine i imaju poslovnu vezu ili su dijelom u vlasništvu investitora iz bosanskohercegovačke dijaspore.

Projekti će biti podržani sa maksimalno do 50.000 KM po zahtjevu, uz rok provedbe do 12 mjeseci.

 

Ko se može prijaviti za grant?

 

unnamed

 

 

Više informacija o uslovima prijave na grant pronađite na http://stranici DiasporaInvest.ba.

Aplikaciju popunjavate na http://www.grant.diasporainvest.ba, a prateću dokumentaciju sa kopijom aplikacije šaljete putem pošte.

Projekat USAID – „Jačanje uloge dijaspore u ekonomskom razvoju Bosne i Hercegovine“ je izradio DiasporaInvest.ba web-stranicu kao sredstvo jednostavnog i razumljivog pregleda aktivnosti na kojima radimo u našem nastojanju da osiguramo bolje uslove za povezivanje bosanskohercegovačkih zajednica širom svijeta sa domovinom i omogućimo im bolje uslove i nove prilike za investiranje u Bosnu i Hercegovinu.

Povežite se s nama putem društvenih mreža!

Ako ste dio LinkedIN poslovne zajednice, pratite našu LinkedIN stranicu preko koje se možete povezati sa drugim investitorima iz bh. dijaspore, te biti direktno na izvoru informacija o našim aktivnostima i događajima u lokalnim zajednicama.

Povežite se našim Projektom putem Twittera i osigurajte sebi šansu za promociju i saradnju na predstavljanju važnih vijesti za bosanskohercegovačku dijasporu.

Na Facebooku smo dostigli broj od 2000 likeova, dok naše aktivnosti rastu i preko društvenih medija se povezujemo sa dijasporom širom svijeta. Kontaktirajte nas direktno putem Facebooka i dobićete odgovore na sva Vaša pitanja u najkraćem roku!